Anderlecht licht optie op Trézéguet niet

DINSDAG, 1 MAART 2016, 07:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De voorzitter van het Egyptische Al Ahli zou in de Egyptische media gezegd hebben dat Mahmoud Hassan na dit seizoen terugkeert naar zijn club. In januari wilde Al Ahli zijn voormalige sterspeler al terughalen, maar die verkoos toen om bij Anderlecht te blijven.

Door een schouderblessure miste Trézéguet de eerste drie maanden van het seizoen. Pas tijdens de laatste wedstrijd van 2015, tegen Westerlo, kon hij voor het eerst opdraven. Hij maakte een gesmaakte invalbeurt. Tijdens de winterstage in La Manga maakte Trézéguet een grootse indruk, wat hem een basisplaats opleverde tegen AA Gent. Daar presteerde hij heel wat minder en sindsdien volgden nog twee korte invalbeurten tegen STVV en Charleroi.

De voorbije maand raakt Trézéguet niet meer op het wedstrijdblad. Volgens coach Besnik Hasi zorgt een enorm taalprobleem ervoor dat de Egyptenaar de looplijnen en tactische richtlijnen niet begrijpt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.