Suarez speelt voor transfer naar Spanje

DINSDAG, 1 MAART 2016, 07:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een goede invalbeurt tegen Olympiakos en trefzeker tegen Standard: Matias Suarez speelde twee hoopgevende wedstrijden. De Argentijn weet waarvoor hij dit doet. Hij speelt voor een transfer in de zomer en liefst één naar Spanje.

Suarez' contract bij Anderlecht loopt af in 2017. Door zijn hoge loon en blessuregevoeligheid is paars-wit niet geneigd dit te verlengen. Als het nog wat geld wil vangen, dan moet het Suarez na dit seizoen laten gaan. Ook Suarez hoopt in het jaar dat hij 29 wordt om eindelijk naar een topcompetitie te vertrekken.

De Gouden Schoen van 2011 droomt van Spanje. Tegen Standard zaten Villareal en Granada in de tribune om hem te scouten. Vanuit Italië kwamen Sampdoria en Atalanta hem bekijken. Tijdens de play-offs zullen nog meer buitenlandse clubs Suarez scouten. Want ondanks zijn zware blessures gaat zijn naam in Europa nog steeds over de tongen. Zo toonden scouts van Arsenal, Manchester United en Everton, die wel niet voor hem op de tribune zaten, zich aangenaam verrast.

Volgens Het Nieuwsblad kan Anderlecht deze zomer nog drie tot vijf miljoen euro vangen voor Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.