Suarez: "Ik ben gek van vreugde"

VRIJDAG, 26 FEBRUARI 2016, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez mocht tegen Olympiakos veertig minuten meevoetballen. De Argentijn zorgde voor dreiging en genoot mee van de oververdiende overwinning. "Het is door momenten als deze dat ik blij ben nog bij Anderlecht te spelen."

"Ik ben gek van vreugde", glunderde Suarez na de partij tegen Olympiakos. “Dit is één van de mooiste herinneringen uit mijn carrière. In de tweede helft waren we echt de betere ploeg. Het is de eerste keer in mijn carrière dat we ons kunnen plaatsen na verlengingen. Wat ik vond van de scheidsrechter? Ik verkies om daar niet over te praten en me te concentreren op het gelukzalige gevoel na deze overwinning.”

Over twee weken speelt Anderlecht de heenwedstrijd in de achtste finales. “Ik hoop op een Spaanse club als tegenstander”, zegt Suarez. “We hadden het er al over in de kleedkamer en weten dat in dit stadium er enkel nog moeilijke tegenstanders zijn.”

“Hoe dan ook, het is door momenten als deze dat ik blij ben dat ik nog bij Anderlecht speel. Ook al zou ik meer willen spelen en voel ik me goed, ik weet dat ik het vertrouwen geniet van de coach.”

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.