Marca linkt Tielemans aan Real Madrid

WOENSDAG, 24 FEBRUARI 2016, 14:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Gisteren zette Marca Youri Tielemans in zijn 'Elftal van de toekomst', vandaag schrijft de krant dat de jongeling bovenaan het wenslijstje van Real Madrid staat. Maar het artikel bevat enkele zaken die de wenkbrauwen doen fronsen.

Real Madrid wil enkele grote talenten naar de Spaanse hoofdstad halen. Nadat de FIFA een stokje stak voor de transfer van Rodrigo Betancur van Boca Juniors, zou Tielemans bovenaan hun wenslijstje staan.

Volgens Marca hebben de scouts van Real 'lovende rapporten' opgesteld over Tielemans. Daarnaast schrijft Marca dat Tielemans 'week in, week uit alles aan flarden speelt'. Deze zaken lezen toch wat raar als je kijkt naar de prestaties van Tielemans de voorbije maanden. Het eerste kan nog kloppen, want intrinsiek talent heeft Tielemans te over en een goede scout kijkt verder dan de vorm van de dag. Maar dat Tielemans 'week in, week uit' alles aan flarden speelt, dat is helaas al enige tijd niet meer het geval.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.