Djuricic: "Standard wilde me in augustus"

WOENSDAG, 24 FEBRUARI 2016, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag staat de topwedstrijd tussen Anderlecht en Standard op het programma. Paars-wit rekent op het genie van Filip Djuricic, maar die kon even goed in het andere kamp zitten. "Daniel Van Buyten belde me in augustus voor een transfer."

“Aan het einde van de transferperiode belden Van Buyten en voorzitter Bruno Venanzi mij”, vertelt Djuricic in Sport/Voetbalmagazine. “Standard kende een matige competitiestart en zocht versterking. Ik heb geluisterd uit beleefdheid, maar hun voorstel was niet denderend. Ik wist trouwens vanaf de eerste seconde dat Standard geen club voor mij was. De club past niet bij mijn speelstijl en persoonlijkheid.”

Voor Anderlecht moest Djuricic niet twijfelen. “Ik dacht ‘als ik in België aan de slag ga, dan enkel bij de club met het grootste palmares’. Dat is Anderlecht. Toen paars-wit zich in januari meldde, raadden mijn makelaar en entourage me aan om voor hen te kiezen. Nochtans had ik andere en betere opties, ook  uit de vijf grootste competities van Europa.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.