Hasi: "Dit hebben we aan onszelf te danken"

ZONDAG, 21 FEBRUARI 2016, 20:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi steekt de hand in eigen boezem na de wedstrijd tegen Waasland - Beveren: "Na het verlies van Gent konden we een goede zaak doen in de competitie. En dan komt er zoiets....Dit hebben we enkel aan onszelf te danken", zegt de coach. 

“In de eerste helft waren we nergens", is Hasi streng voor zijn ploeg, “We zaten nochtans in een goede week, met zeges tegen Zulte Waregem en Olympiakos."

"Na de rode kaart hebben we wel langzaam de bal opgeëist en ruimtes gezocht in de rug van de defensie, maar we konden de kansen niet afwerken. Dan volgt de tweede gele kaart van Praet en zie je dat Vanzo zomaar kan inkoppen. Dat is onaanvaardbaar", aldus de coach. 

Europees is geen excuus

"Dat we Europees gespeeld hebben, dat is geen excuus.? Als we met dezelfde mentaliteit waren aangetreden, hadden we gewonnen. Het is een spijtige zaak dat we niet dezelfde mentaliteit kunnen opbrengen. We kwamen gewoon te kort", is Hasi eerlijk. 
"Dat we Defour misten? Ja, dat was duidelijk. Of ik over Tielemans spreek? Ik ben teleurgesteld in heel de groep", aldus Hasi.

 





anderlecht-online forum