Büttner: "Ik zeg niet neen tegen verlengd verblijf"

ZONDAG, 21 FEBRUARI 2016, 15:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na zijn doelpunt tegen Zulte-Waregem rende Alexander Büttner onmiddellijk richting zijn familie: "Dat doelpunt gaf mij zoveel energie", zegt de Nederlander. Alexander voelt zich goed bij paars-wit en ziet een verlengd verblijf in Brussel wel zitten.

"Bovendien had ik voor de wedstrijd voorspeld dat ik ging scoren. Dat dat dan ook lukt, maakt het nog mooier", gaat Büttner verder.

Momenteel huurt Anderlecht Büttner van Dynamo Moskou tot het einde van het seizoen. Olivier Deschacht liet al vallen dat het goed zou zijn om de Nederlander definitief aan te trekken en ook de speler zelf ziet het zitten om in Brussel te blijven.
"Maar we zullen wel zien. Aan het einde van het seizoen gaan we rond de tafel zitten. Wat ik wel al kan zeggen is dat mijn aankoopoptie lager ligt dan 4 miljoen euro én er zijn goede afspraken met Dynamo. Ik zeg in ieder geval niet meteen neen. Ik kon ook naar Hamburg of Galatasaray, maar ik werd in België zou warm ontvangen dat overtuigde mij meteen."

Ploeg aan de titel helpen

"Mijn prioriteit is nu om de ploeg aan de titel te helpen en om terug 100% fit te worden na maanden zonder voetbal. Volgens sommige bronnen liep ik tegen Zulte-Waregem al bijna 17 kilometer, die goede lijn moet ik dus doortrekken."

"Anderlecht is een goeie ploeg met een goeie trainer en goeie fysio's. Ook de competitie is niet mis. Fysieke tegenstanders die toch proberen te voetballen en allemaal spelers in hun rangen hebben die het verschil kunnen maken. Als je voor Anderlecht voetbalt mag je dus best trots zijn !", aldus nog Büttner. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.