Marco Silva: "We komen om te winnen"

WOENSDAG, 17 FEBRUARI 2016, 22:44 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht neemt het morgen op tegen het Griekse Olympiakos, en Marco Silva, coach van de Grieken, windt er geen doekjes om. "We komen naar Anderlecht om te te winnen", zegt de Portugees strijdvaardig.

"Ik wil morgen een goeie match zien en de basis leggen voor de kwalificatie voor de volgende ronde", aldus Silva. "Ik heb veel respect voor de tegenstander maar we moeten kunnen winnen. Het maakt niet uit wie er favoriet is, het meest belangrijke is wat er op het veld gebeurt", verklaart de coach.

"Anderlecht is een sterke tegenstander die dit seizoen Europees ongeslagen is in eigen huis. Dat verdient respect. Het is een sterke tegenstander en ik onderschat hen niet."

Marco Silva ziet ook twee oude bekenden van het Portugese voetbal terug: Steven Defour en Filip Djuricic. "Ik ken beide spelers goed", getuigt Silva. "Het zijn twee spelers met heel veel kwaliteiten. Defour heeft enkele schitterende matchen gespeeld in Portugal, Djuricic heeft zijn talent echter niet kunnen tonen bij Benfica."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.