Hasi: "Spelers willen iets neerzetten"

WOENSDAG, 17 FEBRUARI 2016, 16:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Besnik Hasi is optimistisch voor de wedstrijd van donderdag tegen Olympiakos. Maar ook zijn spelers zijn erg ambitieus volgens de coach: "Ik voel dat ze iets willen neerzetten op het Europese toneel."

"In een vrij zware  Europa League-poule plaatsen we ons voor de volgende ronde. Olympiakos van zijn kant had enkel Bayern in zijn groep als zware tegenstander", zegt Hasi, "En mijn huidig elftal is nu nog beter dan enkele maanden geleden. De nieuwkomers zorgden voor een absolute meerwaarde en we spelen thuis, we gaan ons spel dus zeker niet gaan aanpassen."

Ambitieus

"De wedstrijd van morgen tegen een erg stevige Europese tegenstander vormt  dé ideale gelegenheid om te bevestigen. Want ik voel dat mijn spelers ook iets willen neerzetten op het Europese toneel", gaat Hasi verder,  "Ik zal mijn spelers vragen om hetzelfde als zaterdag op de mat te brengen, maar dan met nog meer discipline. In een heenmatch is het belangrijkste: geen doelpunt incasseren en er zelf minstens één scoren."
 



anderlecht-online forum