Steegen: "We kunnen alle steun gebruiken"

DINSDAG, 16 FEBRUARI 2016, 06:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Maandag deden enkele spelers van paars-wit een oproep om hen te komen steunen tijdens de Europa League wedstrijd thuis tegen Olympiakos. Het bezoekersvak is volledig uitverkocht het stadion niet.

Er zijn nog zo'n 7.000 tickets beschikbaar voor de wedstrijd van donderdag.

Persverantwoordelijke David Steegen  ziet daar verschillende oorzaken voor: "De Europa League is de Champions League niet, we zijn daar eerlijk in. En dan hangt er ook nog veel af van de affiche. Chelsea of PSG spreekt de huidige generatie meer aan. Toch is Olympiakos een grote club met veel kwaliteit en mooi voetbal. We kunnen echt alle steun gebruiken."

Vroeg aanvangsuur

Volgens Ivan Boelens, secretaris van de supportersverenigingen van Anderlecht, speelt ook het vroege aanvangsuur een rol: "De wedstrijd start om 19u, als je dan eerst nog gaat werken mag je je al reppen om er op tijd te geraken. Veel jongeren moeten ook zelf gaan trainen en willen dat niet zomaar opgeven."

"Daar komen dan nog eens de fouilles bij aan de ingang, de meeste mensen raken die ook beu. Plus dat men niet meer buiten mag tijdens de rust", aldus nog Boelens. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.