Hasi: "Dodi heeft al veel kansen gekregen"

VRIJDAG, 12 FEBRUARI 2016, 16:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dodi Lukebakio Ngandoli heeft een probleem met op tijd komen en dat is een probleem. Besnik Hasi windt er geen doekje om, dit kan niet blijven duren of er komen consequenties. Lukebakio moet leren omgaan met verantwoordelijkheid. 

"Dodi heeft al veel kansen gekregen", zegt de coach. "Vorige wedstrijden hield hij Suarez op de bank, dat moet hij nu toch eens leren beseffen. Als je een kans krijgt, moet je er alles aan doen die plaats te behouden. Dat je dan nog op een wedstrijddag durft te laat komen, daar zijn geen excuses voor. Dat moet verbeteren en hij beseft dat zelf ook."

"Dan nog eens met slappe excuses afkomen zoals 'mijn vader was weg met de auto' dat is al zeker not done. Dodi is nu een profspeler en wordt daar ook goed voor betaald, dan moet hij zich daar ook naar gedragen. Blijft het duren, dan gaan er maatregelen komen, dan moet hij de consequenties maar aanvaarden. Punt."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.