Frutos: “Matchen als deze doen ons groeien”

DINSDAG, 9 FEBRUARI 2016, 11:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Nicolas Frutos staat vanavond voor zijn grote vuurdoop als coach van de Anderlecht-beloften. De Youth League is de absolute top en dat beseft Frutos maar al te goed. Hij rekent op de fans om zijn ploeg naar een hoger niveau te stuwen.

"Het is belangrijk om wedstrijden als deze te kunnen spelen”, geeft Frutos aan. “We zitten nu in een beslissende fase en moeten winnen om door te stoten. We willen winnen zodat we nog wedstrijden van dit niveau kunnen spelen. Dit soort matchen doet ons groeien."

Met Arsenal krijgt Anderlecht een absolute topclub als tegenstander. "Maar als je in het shirt van Anderlecht speelt, moet je altijd de ambitie hebben om te winnen", vindt Frutos. "We moeten tot het uiterste gaan. Hopelijk hebben we met het publiek een extra speler. Dat zou ongelooflijk leuk zijn. We zullen dan proberen de supporters een cadeau terug te geven."

"Het wordt een speciale wedstrijd", gaat de nieuwe coach van de U21 verder. "Mijn kinderen willen heel graag naar de wedstrijd komen. Thuis spreken we over neits anders dan paars en wit. Mijn kinderen zijn erg grote supporters van Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.