"Bastien kan mooie dingen bereiken"

MAANDAG, 8 FEBRUARI 2016, 14:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vanuit Italië bereiken ons positieve berichten over de uitleenbeurt van Samuel Bastien. In de Franstalige pers heeft onze landgenoot Benjamin Mokulu, Bastiens ploegmaat bij Avellino, erg lovende woorden klaar voor de 19-jarige middenvelder.

"Samuel heeft snel zijn weg gevonden in Italië, hij paste zich vlot aan", vertelt Mokulu. "Men praat veel over hem en enkele clubs maakten hem het hof tijdens de winterstop. In zijn contract staat dat Avellino hem voor 4 miljoen euro kan aantrekken. Dat is veel, maar Italiaanse clubs hebben geld. Als hij op deze manier blijft verder werken, kan hij mooi dingen realiseren."

Enkele weken geleden stak Anderlecht-online zijn licht op over Bastien bij de Italiaanse journalist Domenico Fabbricini. Ook hij vertelde dat Bastien geregeld erg mooie dingen liet zien. Maar, zo klonk het ook, er zijn nog teveel momenten dat de jonge middenvelder onzichtbaar is. Dat verklaart volgens Fabbricini waarom hij in bijna elke wedstrijd gewisseld wordt.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.