Webpoll: 52 procent wil Vanden Borre nieuwe kans geven

ZONDAG, 7 FEBRUARI 2016, 11:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE In onze webpoll vroegen we de voorbije week of u vindt dat Anderlecht Anthony Vanden Borre weer bij de A-kern moet halen. Iets meer dan de helft van onze stemmers vindt van wel.

52 procent onder jullie is van oordeel dat Anderlecht de rebelse rechtsachter weer in de armen moet sluiten. 44,7 procent is van oordeel van Vanden Borre te ver gegaan is en al zijn kansen verspeeld heeft. 3,3 procent heeft geen mening over de zaak-Vanden Borre.

Sta ons toe deze uitslag opmerkelijk te noemen. Afgaande op het geroep in het stadion en discussies op de sociale media hadden we verwacht dat de steun voor Vanden Borre veel meer uitgesproken zou zijn. Ook Vanden Borres manager Fouad Ben Kouider gaf te kennen dat de supporters achter zijn poulain staan. Dit moeten we nu wat nuanceren: amper de helft steunt Vanden Borre.

Nieuwe poll: transferwinter 2016

In onze nieuwe poll peilen we naar uw tevredenheid over de wintertransfers. Vindt u dat Anderlecht goed werk geleverd heeft met het aantrekken van Badji en Galhardo en het huren van Büttner en Djuricic? Laat het ons weten!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.