Vico: “Opnieuw genieten van voetbal”

DONDERDAG, 4 FEBRUARI 2016, 09:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Op de slotdag van de transfermarkt vond Anderlecht een nieuwe club voor Fede Vico. De Spanjaard gaat op uitleenbasis aan de slag bij de Spaanse tweedeklasser Albacete.

"Meerdere clubs uit de Spaanse tweede klasse toonden interesse, maar vooral Albacete wilde me echt”, geeft Vico aan. “We hadden al enkele weken contact. De voorzitter kwam naar België en overtuigde me. Het was echter een moeilijk dossier. Ik ben blij dat het rond geraakt is. "

"Fysiek voel ik me in orde", zegt Vico, die het voorbije half jaar geen wedstrijden speelde. "Ik ken de Spaanse tweede klasse. Na een moeilijke tijd wil ik nu spelen en opnieuw van het voetbal genieten. In België heb ik stappen vooruit gezet, maar ik ben nog dezelfde spelers als voorheen."

"Moeilijk dossier”

Ook voorzitter Victor Moreno is opgetogen met de komst van Vico. “Fede was enkele jaren geleden een van de beste spelers uit de Spaanse tweede klasse. Hij is wat we nodig hebben. Het heeft de nodige moeite gekost, maar ik ben trots dat hij er is.”



anderlecht-online forum