U19 onderuit tegen China, Glécio en Adjei debuteren

DONDERDAG, 4 FEBRUARI 2016, 07:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD De U19 van Anderlecht speelden gisteren een oefenduel tegen een Chinese selectie. De ploeg van Ben Haegeman verloor met 0-1. De nieuwe verdedigers Rodrigues Leite Glécio en Emmanuel Sowah Adjei maakten hun debuut. Ook twee testers kwamen in actie.

Glécio liet een typisch Braziliaanse techniek bewonderen, maar kreeg in de loop van de tweede helft af te rekenen met krampen. De linksback heeft duidelijk wat in zijn mars en het wordt interessant om volgen hoe hij zich zal ontwikkelen wanneer hij zich geïntegreerd heeft. Adjei toonde zich vooral sterk in de duels.

Selectie Anderlecht: Emil Abaz, Gilles Belin, Johan De Doncker, Kevin De Jonge, Mathias Francotte, Maxime Janssens, Reian Meddour, Nando Nostlinger, Bjorn Schoukens, Jari Van Der Goten, Robin Walsh, Zorhan Bassong, Niels Dermul, Idrissa Doumbia, Rodrigues Leite Glécio, Emmanuel Sowah Adjei, een tester uit Senegal en een tester uit Polen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.