Boelens: "Rangen sluiten en als één man achter de ploeg"

WOENSDAG, 3 FEBRUARI 2016, 19:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De laatste weken rommelt het geregeld op de tribunes van Anderlecht. Maar daar komt nu een einde aan. De Nederlandstalige supportersclub hebben allemaal samen gezeten en besloten om als één man terug achter de ploeg te gaan staan.

Reden voor de ontevredenheid was het mindere en wisselvallige voetbal van paars-wit. Maar de supporters erkennen dat het bestuur afgelopen transferperiode inspanningen gedaan heeft om de ploeg te versterken. 

Ivan Boelens spreekt in naam van alle Nederlandstalige supportersclubs: "We hebben allemaal samen gezeten om de banden met spelers en bestuur aan te halen. We willen dat de communicatie weer soepel verloopt en hebben een ruime lijst met vragen en voorwaarden doorgegeven aan de club. We hopen snel allemaal samen rond de tafel te kunnen gaan zitten en alles uit te praten."

"Spelers en bestuur hebben de boodschap héél goed begrepen. Daarom hebben de supporterclubs nu allemaal samen besloten om het verleden af te sluiten en terug als één man achter de ploeg te staan. We willen ook de nieuwe spelers de kans geven om zich te bewijzen. Vrijdag gaan we dus allemaal samen achter ons RSCA staan", aldus nog Boelens.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.