"Het is Suarez zelf die weg wil"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2016, 19:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het was een bom bij heldere hemel: Matias Suarez zou Anderlecht verlaten voor Nantes. Zo ver kwam het echter niet, maar het bericht zorgde wel dat het Anderlecht-bestuur nog meer kritiek over zich heen kreeg.

Een schande is het, zo vonden veel supporters, dat Anderlecht iemand als Matias Suarez naar de uitgang zou begeleiden. Suarez is het type speler dat men, als hij in vorm is, graag ziet in het Astridpark. Herman Van Holsbeeck gaf vandaag een woordje uitleg bij de flirt tussen Suarez en Nantes.

"Het is Suarez zelf die wil vertrekken", stelt de Anderlecht-manager. "Hij merkt dat zijn status veranderd is (hij is niet langer onbetwist titularis, red.). Dus zochten we een oplossing. We bereikten een akkoord met Nantes. Hun voorzitter en Guillaume Gillet probeerden Suarez te overtuigen, maar op het laatste moment wees hij het aanbod af om familiale redenen.”
 
Hoe moet het nu verder met Suarez? “Hij blijft gewoon een speler van de A-kern”, aldus Van Holsbeeck. “De besten zullen spelen.”
 



anderlecht-online forum