Büttner: "Ik wil kampioen worden"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2016, 19:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Anderlecht stelde vanmiddag zijn nieuwe linksachter Alexander Büttner voor aan de pers. De Nederlander komt met veel ambitie naar Brussel. "Als de coach me vrijdag nodig heeft, zal ik er staan", laat hij weten.

"Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd te spelen", vertelt Büttner. "Anderlecht volgde me al een tijdje en toen de mogelijkheid er kwam, twijfelde ik niet. Anderlecht is een grote club en het speelt elk jaar voor de titel. Ik ben hier bijzonder goed ontvangen en voelde me meteen thuis. Ik ben trots dat ik voor deze mooie club heb getekend. Mijn ambities? Mijn doel is om kampioen te worden. Ik wil altijd winnen, dat zit in mijn mentaliteit."

"We kennen zijn kwaliteiten"

"Alexander heeft een indrukwekkend CV", gaat Herman Van Holsbeeck verder. "Ik ben ervan overtuigd dat hij een meerwaarde is voor Anderlecht. Na het seizoen bekijken we of we zijn aankoopoptie lichten." Besnik Hasi verwacht veel van de Nederlander. "Hij mist wat wedstrijdritme, maar vandaag op training zag ik dat hij fysiek in orde is.



anderlecht-online forum