"Vanden Borre moet eerst schitteren bij beloften"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2016, 18:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anthony Vanden Borre heeft voor het sluiten van de West-Europese transfermarkt geen nieuwe club gevonden. Mogelijk komt er nog een oplossing uit Rusland of Israël, maar hij krijgt ook de kans zich bij Anderlecht te rehabiliteren.

Herman Van Holsbeeck zat vanmiddag samen met de manager van Vanden Borre. “Ik las in de kranten welke grote clubs hem wilden, maar spijtig genoeg heeft niemand zich gemeld. Ik zeg ‘spijtig’, want anders hadden we een oplossing gevonden. Ik denk dat Anthony diep in de put zit dat hij geen club gevonden heeft. Zijn entourage heeft hem dingen beloofd die niet bestonden. In Israël loopt de transferperiode nog tot donderdag, in Rusland zelfs tot 28 februari. Misschien is daar nog iets mogelijk.”
 
Hoe moet het nu verder? “Dat zullen we bekijken, maar de enige uitweg die ik zie is dat hij morgen opnieuw aansluit bij de beloften en daar keihard werken om te bewijzen dat hij nog iets kan betekenen voor Anderlecht. Ik wil hem bij de U21 zien presteren dat ik denk ‘Wauw, die moet terug bij de A-kern’.”
 
Evident zal dit niet worden. Vanden Borre kampt met een stevige achterstand. “Hij heeft maanden niet getraind of enkel gewerkt met een fysiektrainer. De bal ligt nu in Anthony zijn kamp. We gaan vanaf nu de wedstrijden van de beloften met veel aandacht volgen. Als hij daar elke week een bij de uitblinkers is, zullen we opnieuw met hem praten over zijn toekomst. Dit zal alleszins niet voor de eerst veertien dagen zijn.”



anderlecht-online forum