Legear: "Niet mijn wens om te blijven"

MAANDAG, 22 DECEMBER 2008, 12:43 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Naast Gillet is ook Jonathan Legear aan een sterk seizoen bezig. "Ik ben heel tevreden over mijn eerste seizoenshelft", zegt Legear. "Ik ben vier keer efficiënter geweest dan de voorbije seizoenen."


"Ik heb verschillende goeie prestaties op de mat gelegd en heb veel aan maturiteit gewonnen. Ook voor doel ben ik nu veel realistischer."

Vertrekt Legear nu tijdens de winterstop of blijft hij? "Ik wil Anderlecht verlaten, dat is een persoonlijke ambitie. Ik denk dat dit het ideale moment is voor mij om te vertrekken. Maar ik heb niet alle kaarten in handen. Ik heb hier nog een contract van drie jaar en sinds Ariël Jacobs hier trainer is, maakte ik twee keer meer vooruitgang.

"Ik denk dat Anderlecht er alle belang bij heeft me te houden, maar het is niet mijn wens. Ik hou van deze club en heb me er altijd heel goed gevoeld, maar ik wil een stap hogerop zetten. In het slechtste geval zal het op het einde van dit seizoen zijn, als we de titel zullen gewonnen hebben en als Sporting gekwalificeerd is voor de Champions League", aldus Legear in Sudpresse.



anderlecht-online forum