"Vader Mitrovic wou bom gooien"

WOENSDAG, 27 JANUARI 2016, 19:45 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht nam destijds Aleksandar Mitrovic over van Partizan Belgrado voor vijf miljoen euro, en dat ging niet van een leien dakje. Zo verklaart Albert Nadj, ex-speler en bestuurslid van Partizan, dat er felle interne discussies waren over de transfer.

Aleksandar Mitrovic maakte na een sterk EK U19 in 2012 en een goed seizoen bij Partizan de overstap naar Anderlecht. Achteraf blijkt dat vooral Mitrovic' vader de transfer afgedwongen heeft. "Partizan wou Mitrovic houden. Bij ons kon hij zich nog verder ontwikkelen en dan had hij meer dan vijf miljoen euro kunnen opbrengen", aldus Nadj.

"Vader Mitrovic had daar echter geen oren naar. Hij dreigde zelfs om een bom te gooien op de club als we niet meewerkten. We hebben hem dan buitengegooid, maar toen we daarna zelfs telefoons kregen van politici om Mitrovic te laten gaan, had het geen zin meer om hem in Partizan te houden", vertelt Albert Nadj.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.