Bernardez: "Ik wilde naar Europa"

VRIJDAG, 19 DECEMBER 2008, 10:12 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het was transferdag gisteren bij paars-wit want nadat Cordier voorgesteld werd, kwam er nog een andere nieuwe speler opdagen: Victor 'Mumo' Bernardez. De Hondurese verdediger komt over van Motagua.


"Ik wist al een tijdje dat Anderlecht me volgde, maar Anderlecht was ook de eerste club die me een concreet voorstel deed. LA Galaxy was ook geïnteresseerd, maar ik wilde liever naar Europa dan naar Amerika", verklaart Bernardez.

"Ik weet dat Anderlecht de grootste club is in België. Namen van spelers ken ik nog niet, maar ik zag dat er hier Argentijnen en Brazilianen spelen. Ik wil de komende zes maanden tonen wat ik kan. Ik wil een basisplaats, kampioen spelen en de Champions League halen", aldus een ambitieuze Bernardez in Het Nieuwsblad.

Pikant detail: In zijn thuis land staat Bernandez bekend als een playboy. Volgens sommige media trainde hij meer in bed dan op het veld. Wendy Salgado, de vriendin van 'Mumo' werd in 2007 Miss Honduras.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.