"Djuricic is absoluut een meerwaarde"

MAANDAG, 25 JANUARI 2016, 19:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Met Filip Djuricic gaf Herman Van Holsbeeck aan Besnik Hasi de zo gevraagde versterking. Beiden hebben veel vertrouwen in de nieuwe kracht. "Filip wil hij bij Anderlecht opnieuw zijn beste niveau halen."

"We zeiden dat we enkel spelers met een toegevoegde waarde zouden halen en dat is met de komst van Djuricic het geval", maakt Van Holsbeeck zich sterk. "Hij is een talentvolle speler en is met zijn kwaliteiten absoluut een meerwaarde voor Anderecht. Nadat zijn transfer van Heerenveen naar Benfica moeizaam verliep, wil hij bij ons weer zijn beste niveau halen."

De hamvraag is echter wanneer Djuricic klaar is om te spelen. "Hij heeft inderdaad niet veel gespeeld, maar is jong en heeft veel kwaliteiten. Dan heb je niet veel tijd nodig om op niveau te zijn", geeft Hasi aan. "Morgen sluit hij aan bij de groep en we wachten de testen af om te kijken wanneer we hem kunnen brengen. Het is aan ons om hem goed te begeleiden en het juiste moment te kiezen."

Van Holsbeeck kreeg ook de vraag of hij geen tweede Marko Marin-scenario vreest met Djuricic. "Laat hem eerst spelen. Op het einde van het seizoen zullen we de rekening wel maken."

Djuricic is speelgerechtigd voor de partij van vrijdag tegen STVV.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.