Selectie: Anderlecht - Racing Genk

DONDERDAG, 18 DECEMBER 2008, 18:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs maakte vandaag een 21-koppige kern bekend voor de laatste wedstrijd van de heenronde tegen Genk. Frutos, Legear en Suarez zijn twijfelachtig. Van Damme, Vlcek en Wasilewski zijn out.


Frutos trainde deels met de groep, maar sukkelt nog met de knie en is daardoor onzeker. Ook achter de naam van Suarez staat nog een vraagteken. De Argentijn trainde deze week nog niet met de groep door een contusie aan de voet. Legear verstapte zich op training en onderging een echo. Die toonde aan dat er wat vocht zit naast de achillespees. Jacobs hoopt wel dat hij de drie nog kan recuperen. "Legear is overigens iets minder onzeker dan Frutos en Suarez", gaf hij nog mee.

Van Damme(enkel) is sowieso out en ook Wasilewski (last heupbuiger) en Vlcek (spierletsel kuit) geraken niet tijdig speelklaar. Jacobs zal dus tegen Genk opnieuw moeten puzzelen. "Dat is iets waar ik mee leer leven. Als trainer heb je een kern en bij blessures moeten de andere spelers tonen dat ze er klaar voor zijn."

Selectie: Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos (?), Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kanu, Kruiswijk, Legear (?), Losada, Polak, Reinaldo, Rnic, Sare, Schollen, Suarez (?)



anderlecht-online forum