Deschacht: "Wel goesting, geen kwaliteit"

MAANDAG, 25 JANUARI 2016, 07:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Olivier Deschacht gaf na afloop van de partij tegen Charleroi toe dat Anderlecht een moeilijke namiddag kende. "Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om met deze situatie om te gaan."

"Ik ween als ik verlies en ik juich, soms misschien wat overdreven, als ik win. Ik ben dus heel gelukkig", sprak Deschacht over het resultaat. Dit neemt echter niet weg dat de verdediger weet dat paars-wit lang geen wereldpartij speelde. "In de eerste helft was de goesting er wel, maar de kwaliteit niet. We verdedigden niet goed en leden te veel balverlies. Onze reactie in de tweede helft was goed en de 2-1 verdiend. Daarna hebben we een paar keer geluk gehad. Ik ben niet dom, natuurlijk zijn er nog werkpunten."

"Misschien hebben bepaalde jongens schrik", gaat Deschacht verder. "Onze groep is jong en het is niet voor iedereen even gemakkelijk om met deze situatie om te gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.