Galhardo: "Mijn droom? Spelen voor de Seleçao"

ZATERDAG, 23 JANUARI 2016, 16:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Rafael Galhardo moet de nieuwe rechtsachter van Anderlecht worden. Proximus TV zendt morgen voor de partij Anderlecht - Charleroi een uitgebreid interview met hem uit. Enkele fragmenten gaven ze alvast vrij. "2015 was mijn beste jaar ooit."

“Het afgelopen jaar was het mooiste in mijn carrière. Het was mijn beste seizoen”, vertelt Galhardo. “Ik speelde alle wedstrijden en kende geen enkele blessure. Ik speelde vijftig wedstrijden op een hoog niveau.”
 
Galhardo kreeg in 2015 ook een prijs, de Zilveren Bal. “Dit beloont de speler die op zijn positie het meeste vooruitgang geboekt heeft”, legt hij uit. “Mijn familie en ikzelf waren uitzinnig van vreugde toen we het nieuws vernamen. Ik kreeg de prijs uit handen van Cafu, mijn idool toen ik klein was.”
 
“Het is logisch dat als je een goed seizoen speelt in Brazilië, er heel wat interesse komt van Europese topclubs. Dat gebeurde ook toen Anderlecht zich meldde. Het was mijn droom om in Europa te voetballen. Die heb ik nu verwezenlijkt. Mijn volgende droom is om ooit het shirt van de Braziliaanse nationale ploeg te dragen. Dat deed ik al bij de jeugd. Nu rest me nog één droom: voor de Seleçao voetballen.”

Het volledige gesprek kan je morgen om 14.05 uur bekijken op Proximus TV.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.