"Tielemans, dat is ene oor in en andere uit"

ZATERDAG, 23 JANUARI 2016, 15:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Guillaume Gillet hekelde deze week de mentaliteit van de jonge Anderlecht-spelers. Ook andere anciens deden dit al. Maar over wie gaat deze kritiek? Volgens Het Laatste Nieuws moet vooral Youri Tielemans zich aangesproken voelen.

In zijn analyse neemt Niels Vleminckx, die voor Het Laatste Nieuws, Anderlecht volgt, drie spelers onder de loep: Dennis Praet, Leander Dendoncker en Youri Tielemans. In de entourage van de eerste twee werden de wenkbrouwen gefronst toen ze de uitspraken van Gillet vernamen, maar zij moeten zich volgens Vleminckx niet aangesproken voelen. "Hoewel ze geen absolute leiders in de kleedkamer zijn, valt hen qua inzet en mentaliteit niets te verwijten", schrijft Vleminckx.

Anders is het voor Tielemans. De HLN-journalist vernam dat hij de youngster is die het vaakst met zijn hoofd in de wolken loopt. Ook met advies en opmerkingen zou hij niet altijd even goed omgaan. "Wat je zegt, gaat het ene oor in en het andere weer uit", zo schrijft Vleminckx op basis van verschillende mensen die dagelijks met Tielemans samenwerken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.