"Transfer Cordier is niet aan de orde"

WOENSDAG, 17 DECEMBER 2008, 09:33 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Cordier ziet een verblijf in het Astridpark duidelijk zitten, maar niet iedereen is daar even blij mee. "Al is het maar voor zes maanden, ik teken bij Anderlecht met mijn ogen dicht", zegt Cordier in LDH.


"Na La Louvière verkoos ik Brussels boven Standard, omdat ik niet op de bank wou zitten", zegt Cordier. "Ik zal geen twee keer dezelfde fout maken. Zoals elke speler droom ik van een topclub." Toch lijkt hij voor Anderlecht een uitzondering te willen maken. "Op de bank zitten bij Anderlecht zou een cadeau zijn. Dit is een unieke kans voor mij. Nu ben ik de derde keeper bij Brussels en straks misschien de tweede doelman van Anderlecht, toch bizar. Ik hoop echt dat mijn huidige club meehelpt aan een oplossing voor mij."

"Uiteindelijk krijg ik nu van Brussels een loon om niets te presteren", zegt Cordier, die de afgelopen dagen testte bij de Nederlandse tweedeklasser Eindhoven. "Trainer Marc Brys zei dat hij tevreden was over mij, maar ik ben niet gehaast. Ik wil afwachten of ik nog andere voorstellen krijg."

Brusselsvoorzitter Vermeersch is echter duidelijk: "Transfer niet aan orde." Het grote probleem in een mogelijke overgang is de stroeve relatie tussen Vermeersch en Van Holsbeeck na de zaak Kouyaté.

"Een transfer van Cordier is nu niet aan de orde", zegt Vermeersch in Het Nieuwsblad. "Of ik met Anderlecht over een transfer wil praten? Dat hangt ervan af of ik goed of slecht heb geslapen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.