Copa in beeld bij Anderlecht

DINSDAG, 16 DECEMBER 2008, 19:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Sport/Voetbalmagazine meldt in haar editie van woensdag al zou Bakary Boubacar Copa, doelman bij Lokeren, in de bovenste la liggen bij Anderlecht. Naast de Ivoriaan zijn er ook nog enkele andere pistes.


De eerste: Anderlecht gaat voor een nieuwe nummer één. Hierbij vallen Schollen en Proto dus uit de boot. Paars-wit houdt namelijk de leeftijd van Zitka in het achterhoofd. De Tsjech wordt immers bijna 34 jaar.

Een tweede piste is dat paars-wit een derde doelman zoekt als reserve en zowel Proto als Schollen de kans wil geven om hun te bewijzen. Proto bij GBA, Schollen bij Anderlecht.

Heel wat namen doen op dit moment de ronde: Mark Volders (Moeskroen), Predrag Ristovic (FC Antwerp), Yves De Winter (Westerlo), Brian Vandenbussche (SC Heerenveen) en Bertrand Laquait.

De naam van de Lokerse Doelman Copa zou echter in de bovenste la liggen. De Ivoriaan maakte met Lokeren tegen Anderlecht een goede indruk.

Er doet ook echter een buitenlandse naam de ronde: Stefan Senecky. Op dit moment doelman bij en doelman van de nationale ploeg van Slovakije.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.