Tielemans beste -19-jarige ter wereld voor Goal.com

WOENSDAG, 20 JANUARI 2016, 17:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Youri Tielemans prijkt opnieuw in een prestigieus lijstje met jonge voetbaltalenten. En niet op zomaar een plaats. Goal.com zet hem op één in zijn lijst van 's werelds grootste talenten onder de 19 jaar.

Tielemans gaat in de lijst Breel Embolo van Basel en doelman Gianluigi Donnarumma van AC Milan. "Tielemans is the real deal", zo klinkt het. "In 2013 maakte hij op 16-jarige leeftijd zijn debuut en kwam sindsdien in al achttien keer in actie in de Champions League. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij de overstap maakt naar een Europese topclub."

Met Aaron Leya Iseka staat nog een Anderlecht-speler in de lijst. Hij prijkt op plaats 42. "Door zijn neusje voor de goal en manier van bewegen wordt hij vaak vergeleken met zijn oudere broer Michy Batshuayi, maar Leyi-Iseka is een stuk behendiger aan de bal, alleen niet zo explosief", zo klinkt het.

Ismael Azzaoui, een Anderlecht-jeugdproduct dat nu voor Wolfsburg speelt, staat 48e. Victor Osimhen, de Nigeriaan die Anderlecht lang volgde maar uiteindelijk voor Wolfsburg koos, staat op plaats 17.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.