Voorbeschouwing: SV Roeselare - RSC Anderlecht

ZATERDAG, 13 DECEMBER 2008, 18:28 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag neemt Anderlecht het op tegen de rode lantaarn, Roeselare. Anderlecht lijkt zijn beste vorm te hebben teruggevonden na een knappe 9 op 9. Anderlecht kan dit weekend herfstkampioen worden.

Anderlecht neemt het zondag 14 december op tegen KSV Roeselare. Ariël Jacobs maakte een 19-koppige kern bekend voor de match. Jelle Van Damme is onzeker, Vlcek en Wasilewski zijn definitief out.

De NMR die Marcin Wasilewski gisteren onderging, toonde aan dat de rechtsback sukkelt met een spierletsel aan de heupbuiger. Hij is net als Stanislav Vlcek out voor de partij tegen Roeselare.

De wedstrijd tegen Roeselare is in verschillende opzichten een gevaarlijke match", beseft Anderlecht-trainer Ariël Jacobs. "Iedereen vindt het normaal dat de nummer één wint van een ploeg die onderaan staat, maar we hebben dit seizoen al gezien dat dat niet zo vanzelfsprekend is. Brugge ging er pas op het einde winnen en Standard verloor er zelfs twee punten", weet hij. "Ook niet vergeten dat we vorig seizoen op Schiervelde op een 2-0-achterstand zijn gekomen. Maar goed, dit gezegd zijnde, we moeten als Anderlecht uitgaan van onze eigen doelstelling en onze eigen sterkte."


Aftrap: 18u
Stadion: Schiervelde
Scheidsrechter: Peter Vervecken

: : : SV ROESELARE : : :

Mogelijke opstelling: Sierens; Mirvic, Daineche, Ouattara, Hietanen; Tanghe, Provoost, Soares; Mulisa, Dissa & Bétrémieux
Invallers: Bourdon, Dembele, Dequevy, Goossens, Jalliti, Lutun, Ode, Ouattara, Papassarantis & Van Loo

Geblesseerd: Van Handenhoven, Troch, Oliseh & Smits
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: Daineche, Mirvic, Papassarantis, Tanghe & Ode
Opmerkingen: Bij Roeselare hebben Thompson Ode en Yanis Papassarantis een verleden bij de Paars-Wit

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Schollen; Gillet, Kruiswijk, Juhasz, Deschacht; Polak, Biglia, Van Damme; Legear, Frutos & Boussoufa
Invallers: Bruzesse, Bulykin, Chatelle, Goor, Losada, Rnic, Saré & Suarez

Geblesseerd: Wasilewski & Vlcek
Geschorst: /
Gevaar voor gele schorsing: Losada, Polak & Frutos
Opmerkingen: Kanu, Iakovenko en Reynaldo speelden met de beloften. Het werd 4-0,waaronder 2 goals van Kanu en 1 van Iakovenko.

Vorige jaren:
2007-2008: 2-2
2006-2007: 0-5
2005-2006: 0-2
>>Resultatenhistoriek




anderlecht-online forum