Legear: "Toe aan een nieuwe uitdaging"

DINSDAG, 9 DECEMBER 2008, 19:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Jonathan Legear de interesse opwekt van heel wat buitenlandse clubs is ondertussen al geweten. Zelf zou de speler het niet erg vinden moest er tijdens de winterstop geen transfer komen.


Wel laat hij duidelijk verstaan dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging: "Je hebt ploegen die geïnteresseerd zijn om mij in januari over te nemen en er zijn ploegen die mij in juni willen overnemen. De volgende weken zal blijken waar ik in januari zal spelen. Als ik bij Anderlecht moet blijven is dat zeker geen probleem. Ik ben hier wel graag maar ik ben ook wel toe aan een nieuwe uitdaging."

De speler geeft ook nog eens zijn visie over de vorige speeldag: "Het is zeker leuk dat we nu vier punten voorsprong hebben op Standard. Volgende week spelen ze ook nog eens een topper op Club Brugge. Ik denk dat hun kern niet zo groot is en als ze geblesseerden krijg hebben, krijgen ze problemen. Dat is bij ons niet het geval. Onze kern is groot genoeg", aldus Legear in Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.