Polak blikt vooruit op wedstrijd tegen Tubeke

ZATERDAG, 6 DECEMBER 2008, 11:39 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jan polak heeft zich ontpopt tot de patron op het middenveld. Het heeft een tijdje geduurd vooraleer de Tsjech zijn draai gevonden had bij Anderlecht. Dat hebben natuurlijk ook de buitenlandse scouts opgemerkt.


"Ik concentreer mij nu volledig op Anderlecht maar als de drie partijen er bij winnen, dan kan er zeker gesproken worden", klinkt het bij Polak.

Een tijd terug liet de middenvelder al verstaan graag naar Engeland te willen: "Maar het is niet evident om tijdens de winter te verhuizen want ze spelen er er vaak gewoon door. Een transfer zal eerder na het seizoen gebeuren."

Tegen Tubeke moet Anderlecht normaal gezien winnen: "De gemakkelijkste wedstrijden blijken meestal de moeilijkste te zijn. Natuurlijk willen de op de eerste plaats staan maar we bekijken het nu wedstrijd per wedstrijd. We moeten elke wedstrijd voluit gaan."

"Tubeke zal hier waarschijnlijk vooral komen verdedigen en op de tegenaanval speculeren. Ik ken niet meteen namen van spelers van Tubeke? We moeten geconcentreerd spelen zoals tegen Dender en meteen voluit gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.