Frutos: "Operatie nog steeds niet uitgesloten"

DINSDAG, 2 DECEMBER 2008, 10:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sinds zijn terugkeer uit Argentinië miste Nicolas Frutos nog geen enkele match door blessure. "Het gaat erg goed", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws, "maar een operatie is nog steeds niet uitgesloten."


Volgende week komt dokter Mendoza, die Frutos in Argentinië onder handen nam, naar Anderlecht om te kijken hoe het met zijn poulain gaat. "Hij zal wel heel boos worden als ik over een operatie durf te beginnen", lacht Frutos. "Dat ik pijnvrij kan spelen, heeft te maken met mijn aangepast trainingsschema. Per week sla ik één dag over ongeveer. De ploeg aanvaardt dat. De anderen zien ook wel dat ik hard werk."

Als Frutos fit is, dan scoort hij ook. Hij hoopt dat dit ook in Argentinië niet onopgemerkt voorbij gaat en stiekem droomt hij van het nationale elftal. "Maradona werkt anders dan de vorige coaches. Hij gaat overal kijken, niet alleen bij de gevestigde waarden", zegt een optimistische Frutos. "Hij weet dat hier een paar Argentijnen spelen. Best mogelijk dat hij straks eens in de tribunes zit."

Intussen zou Fenerbahçe interesse tonen in de lange spits, maar Frutos heeft al laten verstaan dat de Turken geen moeite hoeven te doen. De kans dat Anderlecht wil meewerken aan een transfer lijkt bovendien uitermate klein. Toch hoopt Frutos ooit nog eens een stapje hogerop te zetten. "Maar nu nog niet, ik moet de club eerst nog veel teruggeven."



anderlecht-online forum