Beerschot wil meewerken aan terugkeer Proto

DINSDAG, 2 DECEMBER 2008, 10:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot-voorzitter Herman Kesters staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer van Silvio Proto naar Anderlecht. Voorwaarde is wel dat er andere spelers in de plaats komen.


"Alles is bespreekbaar. Het hangt er maar vanaf wat Anderlecht te bieden heeft", zegt Kestens in de kranten vandaag. "Wie Anderlecht ook wil betrekken in de deal, die spelers moeten een absolute meerwaarde bieden. Als het ons jonge gasten aanbiedt, zullen we rap uitgepraat zijn." Intussen lijkt het dat Beerschot wel al eens gekeken heeft welke spelers ze wel willen krijgen: Vlcek, Chatelle, Rnic en Kanu.

Een andere naam die valt, is deze van Hernan Losada, vorig jaar de publiekslieveling op het Kiel, maar dit jaar zit hij bij Anderlecht meer op de bank dan hem lief is. "Als Losada op het lijstje staat, zou het dom zijn om er niet te luisteren naar wat mogelijk is. Ik weet niet of dat het geval is. Losada speelt niet vaak en heeft misschien niet veel vertrouwen. Bij ons kan je weer zelfvertrouwen op doen."

Losada heeft echter al laten verstaan niet veel te voelen voor een terugkeer. "Er is mij voorlopig niets gevraagd. Ik weet het eenvoudigweg niet", zegt hij in GvA. "Anderlecht is momenteel de enige club die telt voor mij en ik wil hier nu zoveel mogelijk spelen."

Verder wordt ook Bart Goor genoemd, maar de 35-jarige linkerflankspeler zou liever naar een club in het buitenland trekken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.