Jan Polak wordt onbetwiste draaischijf

DINSDAG, 2 DECEMBER 2008, 09:49 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Jan Polak speelde tegen Dender een sterke wedstrijd en zorgde voor de assist bij het eerste doelpunt. "Het is belangrijk dat we snel hebben gescoord", aldus de Tsjech. "We konden het dan rustig uitspelen."


"Na de openingsgoal controleerden we de partij, we kregen kansen bij de vleet en toch wisten we ze niet te benutten." Door het missen van de kansen kwam het Dender van Boskamp een beetje terug in de wedstrijd. Polak haalde nog een opvallend aspect aan: "Het is de tweede keer dat we geen doelpunt incasseren, dat is zeker en vast een positief punt. Hopelijk blijft dit zo, want het stelde ons in staat om na de 0-2 de match rustig uit te spelen."

Door blessures van Legear en Boussoufa speelde Anderlecht in een 4-4-2. De Tsjech bewees dat hij elk systeem goed kan invullen. "We hebben ons zonder enige problemen aan het systeem aangepast, en zo hoort het ook."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.