Van Holsbeeck: "Een zware opdoffer"

MAANDAG, 1 DECEMBER 2008, 17:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Zitka onderging een echo en die wees uit dat ook de enkel van de doelman geraakt is. Een operatie is onvermijdelijk. "Dit is zowel voor de club als voor Daniel een zware opdoffer", zegt Herman Van Holsbeeck.


"Voor hem wacht een lange revalidatie en wij verliezen iemand die op en naast het veld van grote waarde was voor Anderlecht", aldus de manager.

Anderlecht wil nu proberen om Silvio Proto terug te halen naar het Astridpark. "We zullen een mogelijke terugkeer van Proto eerstdaags bespreken met Germinal Beerschot", zegt Van Holsbeeck aan Sporza. "Het is logisch dat we in eerste instantie dit spoor volgen: Proto heeft veel gespeeld bij Germinal Beerschot en is intussen ook weer Rode Duivel."

"We zullen zien waar we mekaar kunnen helpen", vervolgt de manager. "Wij hebben enkele spelers die momenteel minder aan spelen toekomen. Maar misschien zegt Germinal Beerschot wel dat het niet kan. We moeten afwachten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.