RWDM droomt van galawedstrijd tegen Anderlecht

DINSDAG, 12 JANUARI 2016, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het voorbije weekend speelden de Brusselse traditieclubs Union en RWDM een vriendschappelijk duel. Het werd een daverend succes. Bij RWDM droomt met nu van een galawedstrijd tegen Anderlecht. "De gesprekken lopen", zo klinkt het.

5.500 supporters, waarvan 5.000 betalenden, waren zondag aanwezig in het Dudenpark in Vorst bij het vriendschappelijk duel tussen tweedeklasser Union en vierdeklasser RWDM. Deze laatste won met 0-1. "Vanaf dag één was ik overtuigd dat de Brusselaar snakte naar zo'n wedstrijd’’, vertelt RWDM-manager Thierry Dailly.

Dailly wil nu nog een stapje verder gaan en Anderlecht strikken voor een gelijkaardig initiatief. "We zijn met Anderlecht aan het praten om tijdens de voorbereiding een oefenduel te spelen in het Edmond Machtensstadion in Molenbeek. Herman Van Holsbeeck ziet het alvast zitten. Nu moeten we enkel een geschikte datum vinden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.