Mitrovic: "Hopelijk een ereplaats"

VRIJDAG, 8 JANUARI 2016, 08:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aleksander Mitrovic zoekt in Engeland nog een beetje naar hetzelfde scoringsniveau als in de Jupiler Pro League. Hij hoop dat zijn laatste zes maand bij paars-wit hem toch een ereplaats opleveren bij de uitreiking van de Gouden Schoen.

"Vorig jaar was ik aanwezig op het Gala van De Gouden Schoen. Toen heb ik kunnen vaststellen dat die trofee heel wat betekent in België. Op een half jaar de trofee winnen, dat zal niet lukken vrees ik, maar ik zou al heel blij en trots zijn met een plaatsje in de top vijf. Dat zou dan ook meteen willen zeggen dat ik het heel goed gedaan heb in België", is Mitrovic eerlijk.

"Natuurlijk mis ik Anderlecht"

Mitrovic volgt Anderlecht nog zoveel als mogelijk en hoopt in de toekomst nog op een deftige manier te kunnen afscheid nemen van de fans: "Natuurlijk mis ik Anderlecht. In die twee jaar dat ik er was heb ik mogen vaststellen dat Anderlecht een grote club is, dat had ik niet verwacht toen ik van Partizan overkwam. Anderlecht zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben. Ik zou dan ook heel graag nog de kans krijgen om afscheid te nemen van de supporters."



anderlecht-online forum