Hasi: "Trézéguet heeft iets speciaals"

DONDERDAG, 7 JANUARI 2016, 11:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De winterstage is amper drie dagen ver, maar Mahmoud Hassan lijkt nu al de ontdekking van La Manga. De Eygptenaar is verlost van zijn schouderblessure en laat de monden van de aanwezige pers, staff en zijn medespelers soms openvallen van verbazing.

"Trézéguet heeft enorm veel goesting, dat voel je", vertelt ploegmaat Leander Dendoncker. "Vanaf zijn eerste baltoets, nog voor hij geblesseerd raakte, maakt hij indruk op mij."

Ook Besnik Hasi is onder de indruk van de 20-jarige Egyptenaar, die voor één seizoen gehuurd wordt met aankoopoptie. "Je voelt dat hij weet hoe je moet voetballen. Hij is nog jong, maar hij heeft iets speciaals."

Trézéguet zou wel eens de revelatie van de terugronde kunnen worden. Op het vlak van communicatie moet hij wel nog vorderingen maken, ook al volgt hij Engelse les. Op training toont hij alvast erg sterk te zijn op stilstaande fases.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.