De Graafschap zet Kabasele uit selectie

DINSDAG, 29 DECEMBER 2015, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Nathan Kabasele zit in de problemen bij De Graafschap. De Anderlecht-huurling mag voorlopig niet mee op trainingskamp. "We zitten in een situatie waar voor individuen geen ruimte is", zegt coach Ja Vreman.

Kabasele bleef vorige maandag onaangekondigd afwezig op de kerstbrunch van de club en dat valt niet in goede aarde. Hij bleek de dag voordien al naar België te zijn teruggekeerd. "Daar was ik niet blij mee", aldus Vreman. "Het teamproces is erg belangrijk en Nathan  heeft zich daaraan onttrokken."

In eerste instantie mag Kabasele niet mee op trainingskamp naar Turkije. De komende weken moet duidelijk worden of Kabasele nog een toekomst heeft bij de nummer laatst in Nederland. "Iedereen moet alles kunnen en willen geven en zichzelf wegcijferen voor het belang van de club", besluit Vreman.

De Graafschap huurt Kabasele dit seizoen van Anderlecht. Met amper twee doelpunt kon de spits de verwachtingen nog niet inlossen. De laatste wedstrijden verloor hij ook zijn basisplaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.