Defour: "Onze mentaliteit moet écht beter"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2015, 09:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht won gisteren van Westerlo en daarmee is dan ook weer alles gezegd. Ook Steven Defour was niet te spreken na de wedstrijd over de manier zijn ploegmaats op het veld stonden: "De mentaliteit zat niet goed. Zoals gewoonlijk."

"We brachten weinig of geen kwaliteit in de zestienmeter", gaat Defour verder, "Maar het is niet alleen dat. Het is ook een kwestie van willen. Willen lopen en alles geven voor de ploeg. Jezelf willen pijn doen voor de ploeg. Hadden we tegen Westerlo dezelfde vechtlust en spirit aan de dag gelegd als tegen Brugge, dan waren we nooit in de problemen gekomen."

Maar Defour wou het jaar wel positief afsluiten: "We overwinteren in de Europa League en we staan twee punten van de leider. Dus het is niet allemaal kommer en kwel. Ons eerste en belangrijkste werkpunt op de winterstage is de mentaliteit. 2016 moet sowieso beter worden dan 2015."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.