Marko Grujic dan toch niet naar Liverpool ?

WOENSDAG, 23 DECEMBER 2015, 13:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Marko Grujic, de jonge Servische middenvelder, leek de afgelopen dagen zo goed als zeker te tekenen bij Liverpool. Maar zijn vader Goran Grujic, drong er bij zijn zoon op aan om zijn beslissing niet te overhaasten. 

"Mijn zoon heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om te spelen in Engeland, maar toch denk ik dat de Premier League niet de meest geschikte stap is voor ham", laat vader Grujic weten tijdens een interview met het Servische Blíc.

Goran Grujic beschuldigd Rode Ster Belgrado ervan zijn zoon onder druk te zetten om te tekenen bij Liverpool. De Servische club zou enkel denken aan het mooie transferbedrag dat Rode Ster zou overhouden aan een transfer richting Engeland. 

"Ik denk niet dat Liverpool van plan is om rond de 7 miljoen euro te betalen. Waar zijn toekomst ligt? Ik heb ook gepraat met Udinese en met Anderlecht. We moeten nu vooral rustig blijven, hij is wereldkampioen geworden met de -20 jarigen en hij is goed bezig bij Rode Ster Belgrado. Logisch dus dat zijn prijs nog zal stijgen.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.