Welke richting gaat Vanden Borre uit?

WOENSDAG, 23 DECEMBER 2015, 12:56 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dat Anthony Vanden Borre vertrekt tijdens de wintermercato, staat vast. Rest alleen nog de vraag, waarheen? Uit het buitenland is er interesse van Real Betis, Malaga, Fullham, Derby County en Turkse Kasimpasa.

Anthony Vanden Borre vertoeft momenteel terug in België om de feestdagen te vieren bij vrienden en familie. Het zal hem ook de tijd geven om na te denken over zijn toekomstige club: gaat hij voor het geld of hoopt hij nog op een selectie voor het EK.

Wil hij zich in de kijker spelen, dan zijn Spaanse clubs Real Betis en Malaga serieuze kanshebbers, alleen beschikken beide clubs niet over al te veel financiële middelen. 

Het Turkse Kasimpasa heeft die middelen dan wel en is ook sportief interessant. Ryan Donck, die speelt bij Kasimpasa, heeft Vanden Borre in ieder geval al proberen overtuigen om naar Turkije af te zakken. 

Dan blijven er nog twee Engelse ploegen op het menu, Fulham en Derby County, allebei actief in de The Championship, de Engelse tweede klasse. Fulham staat op de rand van degradatie maar biedt Vanden Borre een bijzonder financieel interessant salaris aan. Derby County staat op de tweede plaats in de Engelse tweede klasse en is ook financieel sterk. Het nadeel aan beide Engelse ploeg is dat Vanden Borre zich heel moeilijk in de kijker gaat kunnen spelen vanuit tweede Engelse klasse.
 



anderlecht-online forum