Hasi: "Willen zegereeks van Brugge stoppen"

ZONDAG, 20 DECEMBER 2015, 11:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi ziet de topper tegen Club Brugge met hoop tegemoet. Vorig weekend kreeg hij nog het hele stadion over zich heen. Leuk was dat niet, maar de coach laat er zich niet door beïnvloeden.

"Ik ben maandag gewoon aan het werk gegaan zoals normaal", zegt Hasi, "Maar supporters over je heen krijgen is zeker niet leuk."

Toch ziet de coach de topper positief tegemoet: "Ik ben er zeker van dat de mentaliteit van de spelers veel beter zal zijn dan tegen Oostende."

Club Brugge heeft er een ongeslagen thuisreeks opzitten, maar daar komt nu een eind aan als het van Hasi afhangt: "We zullen goed in blok moeten spelen. Want het is onze ambitie om de ongeslagen thuisreeks van Brugge te stoppen."

Geschorsten

Besnik Hasi zit wel met een paar geschorsten zoals Kara Mbodj en Andy Najar: "Om Kara te vervangen heb ik drie opties, Nuytinck, Heylen en Dendoncker, als die laatste fit geraakt tenminste. Op de flanken heb ik Conte en Lukebakio. En eigenlijk ook Ezekiel, in tegenstelling tot wat de pers beweerde, deed die het daar helemaal niet zo slecht", aldus Hasi.



anderlecht-online forum