Kaminski wil weg bij FC Kopenhagen

DONDERDAG, 17 DECEMBER 2015, 07:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Thomas Kaminski zou weg willen bij FC Kopenhagen wegens te weinig speelminuten. Alleen horen ze dat bij Anderlecht niet zo graag: "Kaminski moet zichzelf toch ook eens durven in vraag stellen", reageert Herman Van Holsbeeck.

De voorbije jaren werd Kaminski uitgeleend en pastte Anderlecht nogal vaak het loon bij, daar wil Van Holsbeeck nu ook komaf mee maken. Een toekomst bij paars-wit is er niet echt voor Kaminski, Davy Roef en Mile Svilar staan klaar om Proto op te volgen en Kaminski wil trouwens geen tweede keeper zijn.

"Hij kreeg hier een mooi contract toen we hem overnamen als talent van Beerschot. Maar hij wil geen tweede keeper zijn en met zo een contract kan je ook niet altijd vragen om uitgeleend te worden. Die clubs betalen vaak niet zijn volledige loon en dan moeten wij bijpassen. No way, dat Anderlecht dat nog gaat doen, maar we zullen zien wat financieel mogelijk is", is Van Holsbeeck duidelijk.

"Begrijp mij niet verkeerd, Thomas heeft nog altijd kwaliteiten. Maar zoals hij nu bezig is, dat klopt toch niet. Hij krijgt zo het etiket opgeplakt van voetballer die altijd maar wil van club veranderen", besluit de general manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.