Degryse: "Er zit geen lijn in het spel van Anderlecht"

DINSDAG, 15 DECEMBER 2015, 10:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Van smoking naar pyama, met iets te veel pyama, beter kan je de prestaties van paars-wit niet omschrijven. Marc Degryse weet waar de fout ligt voor de wisselvallige prestaties van Anderlecht: "Het staat gewoon niet goed bij Anderlecht."

In Extra Time kwam onvermijdelijk de prestatie van Anderlecht tegen Oostende aan bod. Marc Degryse heeft een uilteg voor spel van paars-wit: "Vraag aan eender wie hoe Anderlecht speelt, niemand kan daar een deftig antwoord op geven. Het staat gewoon niet goed bij Anderlecht. Er staat gewoon geen herkenbare ploeg op het veld. En dat is bij Oostende en Gent wel het geval."

"De coach begon met een 4-4-2, daarna schakelde hij over naar een 4-3-3, maar ook daar hebben Praet of Suarez geen vaste stek. Ze wisselen af. Er is ook geen vaste rechtsbuiten, Praet, Najar, Gillet en Ezekiel hebben er al gespeeld. Dat is de verantwoordelijkheid van Hasi", zegt Degryse. "De titel van twee jaar geleden telt nu niet meer."

Mbark Boussoufa

Filip Joos bracht ook de wens die Hasi indertijd uitte om Mbark Boussoufa terug naar het Astridpark te halen,ter sprake: "Hasi wist toen al dat er iets niet klopte op zijn middenveld. Dit is het bewijs dat Hasi geen ongelijk had met zijn wens om Boussoufa aan te trekken."



anderlecht-online forum