Hasi: "Chapeau voor wat hij nu doet bij Oostende"

ZATERDAG, 12 DECEMBER 2015, 17:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht ging met 3-1 de boot in bij Oostende, maar de coach verwacht morgen niets minder dan de winst. Besnik Hasi heeft niets dan lof voor de vier gewezen RSCA-spelers die nu het mooie weer maken bij KV Oostende

Over Gohi Bi Cyriac: Cyriac kwam hier na een zware blessure en bij Anderlecht moet je er altijd direct staan. Hij is altijd al een goeie speler geweest, chapeau voor wat hij nu doet bij Oostende. Bij zijn vertrek heb ik hem gezegd dat hij naar een club moest waar de coach vertrouwen in hem had.

Over Jordan Lukaku: Fysiek is Jordan verschillende mogelijkheden, zijn positiespel is ook verbeterd. De Jordan Lukaku van nu bij Oostende zou bij Anderlecht ook in de ploeg staan. Met een transfer naar Engeland zou ik nog even wachten of eerst toch nog een tussenstap nemen. 

Over Fernando Canesin: Toen Suarez geblesseerd was speelde Canesin hier tien matchen en hij was geweldig. Toen kwam John van den Brom en die zag het niet in Canesin. Dus koos hij voor Oostende om te kunnen spelen. 

Over Sebastien Siani: Toen ik Siani indertijd bij de reserven aan het werk zag dacht ik: die gaat het maken. Alleen spijtig van zijn faalangst, maar nu heeft hij rust gevonden in zijn gezin. Bij Oostende is hij middenvelder, bij paars-wit was hij aanvaller. Zo gaat dat soms in het voetbal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.