Praet: "Niet op een tackle gekeken"

VRIJDAG, 11 DECEMBER 2015, 07:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dennis Praet nam gisteren zijn verantwoordelijkheid nu Steven Defour geschorst was en de Leuvenaar deed dat met verve. Praet speelde met een inspuiting in zijn heup, maar geen mens die dat merkte.

"Ik heb niet op een tackle gekeken en dat was nodig hoor. Qarabag is een goed voetballende ploeg. Maar ik heb nooit getwijfeld aan onze kwalificatie, zelfs niet toen we achter stonden", zegt Praet.

In de tweede helft zagen we een minder goed voetbalende ploeg, maar dat had een reden: "Tijdens de rust hoorden we dat Tottenham 3-0 voor stond dus hebben we besloten om te vermijden dat er nog een tegendoelpunt kwam", legt de middenvelder uit.

Kwalificatie

Bij de loting geloofden niet veel mensen in de kwalificatie van Anderlecht, ook Praet niet: "Hadden ze mij bij de loting gezegd dat we gingen overwinteren, ik zou het niet geloofd hebben. Qarabag is geen slechte ploeg en Tottenham en Monaco voetballen toch in een topcompetitie."

Volgende tegenstander

In de volgende ronde zitten ploegen zoals Manchester United en Sevilla, maar als het Praet afhangt toch liever een haalbare tegenstander: "Ik zou graag nog een ronde verder bekeren, dus liever een haalbare tegenstander."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.